Miroslav Singr
Stražisko 44, tel./fax: 582 376 669, mobil: 604 539 667, 603 345 786, web: www.singr.cz, e-mail: singr.m@quick.cz

Menu

Centrální vysavače

20 důvodů pro centrální vysavače BEAM

Filtrace GORETEX

Pokud se centrální vysavače opravdu něčím výrazně odlišují, pak je to snaha o co nejdokonalejší systém filtrace. Způsob odstraňování nečistot má totiž hlavní podíl nejen na čistotě prostředí, ale také na zdraví. Centrální vysavače BEAM využívají nejdokonalejší způsob filtrace a pohyblivý, velkoplošný filtr (porovnejte s ostatními vysavači na trhu). Filtrační látka je vyrobena ze speciální tkaniny Gore-tex, jejíž použítí je vyzkoušeno v těch nejnáročnějších prostředích a díky svým speciálním vlastnostem dokáže odfiltrovat téměř 100% nečistot, prachu a alergenů. Jedině vysavače od Electroluxu používají tuto tkaninu. Goretex filtr je samočisticí, tzn. je doporučován alergikům - nemusí se filtru vůbec dotýkat.

Systém ALPHASAN

Prachové kanystry u vysavačů BEAM jsou průhledné s antibakteriální úpravou Alphasan. Tato úprava výrazně redukuje množení bakterií v kanystru, vznik plísní a nebezpečných alergenů. Filtr je nad prachovým kanystrem a nezasahuje do něj, takže jeho objem je tak 100% využitelný pro jímání prachu.

ANTICARBON filtr

Firma BEAM se snaží eliminovat všechny potencionální zdroje prachových, či jinak nebezpečných částic, které se tvoří při chodu motoru centrálního vysavače. Jedním z opomíjených aspektů je velmi jemný uhlíkový prach, který se tvoří vzájemným třením jednotlivých součástí motoru. Vysavače BEAM jsou proto vybaveny dalším filtrem u motorové komory, který tyto mikroskopické částice prachu zachytává.

AIRWATT 600-900

Díky vysokému výkonu vysavačů BEAM je úklid nejen snadný a rychlý, ale hlavně tak účinný, že téměř zbaví domácnost jemného prachu, pylů a alergenů.

Plynulá regulace výkonu ASPIRA

Pohodlné ovládání vysavače přímo na rukojeti hadice ASPIRA. Oválný průřez trubice přispívá k tichosti vysávání a ke zvýšení průtoku nasávaného vzduchu. Ergonomický tvar rukojeti s plynulým obloukem nedovoluje zachytávání nečistot.

Multifunčkní displej

Průběh vysávání je pod kontrolou, displej zobrazuje dobu vysávání, upozorní na nutnost vysypání prachového kanystru, zda je filtr v pořádku nebo zda se doporučuje jeho kontrola, popř. je-li elektrická část bez závad.

Tichý chod

Nejtišší centrální vysavače na trhu. Hladina hluku vlastního vysavače dosahuje velmi nízkých hodnot okolo 62 dB. Všechny vysavače BEAM jsou navíc standardně vybaveny tlumičem na výfukovém potrubí, splňující požadavky hygieny na hluk vně objektu, takže ani soused nepozoruje, že právě vysáváte.

Příslušenství

Univerzální hubice na jak pevné (dřevěné, laminátové) podlahy, tak i koberce, bez jakéhokoliv přepínání. Zaklapávací zámek pevně drží na teleskopické ASPIRA trubici. Nový design kartáčů s nasvícením a hubice na pevné podlahy s šíří 36 cm usnadňují a hlavně urychlují uklid. V nabídce je také mnoho speciálních kartáčů, jejichý využití dále zvyšuje efektivitu úklidu.

Zásuvka na agregátu

Integrovaná zásuvka na agregátu je elegantním řešením pro snadný úklid kolem agregátu. Odpadá nevzhledná instalace a náklady na další zásuvku, např. v garáži pro úklid auta. Duální vstup pro potrubí na agregátu usnadňuje instalaci agregátu k potrubí.

Vysávání vody

S kterýmkoliv vysavačem BEAM můžete snadno vysávat vodu a jiné kapaliny, aniž by došlo k zanesení potrubí. S předřazeným separátorem je voda jímána již před vysavačovou zásuvkou, takže se do potrubí vůbec nedostane. Odpadá tak pracné, časově velmi náročné čištění potrubí a hlavně riziko zanášení potrubí.

Bajonetové uchycení a papírové sáčky

Pohodlné a spolehlivé uchycení prachového kanystru. Sejmutí a nasazení se provádí mírným pootočením. Dle přání lze do vysavače vsadit papírový sáček. Tuto výhodu ocení především ti, kteří chtějí využít vysavače např. pro úklid na stavbě pro vysávání jemného cementového prachu.

Tangenciální zaústění

Díky tangenciálnímu zaústění potrubí do vysavače dochází k ideální cyklonové rotaci prachu. Tímto řešením není filtr zatěžován jemným prachem, tak jak je běžné u jiných typů vysavačů s ukončenou trubkou přímo v kanystru, kde dochází k víření prachu v kanystru.

Antivibrační závěs

Konstrukční prvek, který slouží k elmininaci hluku a chvění během činnosti motoru. Každá součást, vykonávající nějaký mechanický pohyb, uvolňuje i díky pevnému uchycení do svého okolí určitý stupeň hluku a vibrací. K tomu, aby těchto vlivů bylo co nejméně, slouží antivibrační závěs. Zabraňuje přenosu těchto nežádoucích vlivů do stavební konstrukce.

ATLIS

Dokonalý celek je tvořen detaily. ATLIS systém je jedním z nich. Jeho přednosti oceníte ve chvíli, kdy během montáže centrálního vysavače zjistíte, že by bylo jednodušší a esteticky přijatelnější, kdyby sací otvor agregátu byl na opačné straně těla vysavače. V případě agregátů BEAM toto není problém. Je otázkou několika minut přemístění sacího otvoru na opačnou stranu, vše je pro tento úkon přpraveno.

Servis

I přes nespornou kvalitu centrálních vysavačů BEAM může dojít k situaci, kdy bude třeba zásahu servisního technika. V takovém případě není třeba se obávat jakýchkoliv nepříjemností - firma Beam má rozsáhlou síť servisních středisek po celé republice s dostatečnou skladovou zásobou náhradních dílů a proškoleným personálem. Jakékoliv záruční a pozáruční opravy tak lze provádět v rekordně krátkých termínech a stoprocentní kvalitě.

Životní prostředí

Centrální vysavače BEAM, jako ostatní výrobky firmy, jsou vyvíjeny a vyráběny s ohledem na životní prostředí a tedy i s ohledem na zdraví a spokojenost zákazníků. Vyšší účinnost, nižší spotřeba energie, vyšší procento recyklovaných materiálů - to jsou ty nejzákladnější předpoklady pro plnění podmínky ohleduplné formy úklidu. Mnohá ocenění svědčí o prvenství v trvalém přínosu ve snižování spotřeby energie nejen výrobkem, ale i při jeho výrobě.

ISO certifikace

Výrobní závod vysavačů BEAM má certifikáty ISO 9001 a ISO 14001, jako jediný výrobce centrálních vysavačů na trhu. Tím je zaručena naprostá kontrola výrobního procesu. Pro uživatele je toto garancí vysoké kvality výrobku.

BY-PASS motory

Centrální vysavače BEAM jsou osazeny vysoce výkonnými motory DOMEL s dlouhou životností. Úctyhodný výkon turbín je dosažen při nízkém příkonu (a tedy spotřebě elektrické energie) v hodnotách okolo 1600-1700 Wattů.

ECS elektronika

Elektronická deska je vybavena řadou ochranných prvků monitorujících stav napájení, chod motoru. Při jakékoliv anomálii dochází k zastavení a okamžitému restartu systému. Přetrvávající chyby, které by mohly mít vliv na šptaný chod, popř. poškození motoru, systém odpojí a na displeji uživatele upozorní na přetrvávající problém. Tyto ECS desky umožňují použití např. hadice s plynulou regulací výkonu. Standardním vybavením je plynulý rozběh motoru tzv. SoftStart, který šetří motor.

Potrubní systém

Může se to zdát jako podružný detail, ale v životnosti systému hraje důležitou roli i síla potrubí. Systémy centrálního vysávání BEAM používají potrubí s nejsilnější stěnou 2,0 mm. Silnější stěna zaručuje vyšší odolnost a prodlužuje životnost zabudovaného potrubí.

  

 

 

 

 

 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies