Miroslav Singr
Stražisko 44, tel./fax: 582 376 669, mobil: 604 539 667, 603 345 786, web: www.singr.cz, e-mail: singr.m@quick.cz

Menu

Vysávací jednotky



Veškeré vysáté nečistoty jsou unášeny potrubím k vysávací jednotce skládající se z agregátu - radiálních vývěv a filtračního zařízení.

 

Tyto výkonné jednotky konstruované na trvalý provoz i v těch nejnáročnějších provozech umožňují zapojení až 14 uživatelů současně.
 

Pro lehké dílenské provozy, kde jsou vysávány běžné prachové nečistoty se často používají systémy komerčních prostorů nebo jejich kombinace.
 



AGREGÁTY

Pro správnou funkci centrálního vysávacího systému je třeba dodržet dostatečnou rychlost unášeného vzduchu v různých  průměrech potrubí. Ta je odvislá od množství proudícího vzduchu potrubím a určuje ztráty v potrubí. Z toho jsou pak odvozeny výpočty a návrhy agregátů.


 

Radiální vývěvy

Nový obrázek

Firma BEAM dodává agregáty - radiální vývěvy řady CL. Tyto vývěvy splňují požadavky Evropské Direktivy 89/392, 91/368, 93/44, 93/68 a Evropské nařízení 89/336. Stupeň krytí IP 55 umožňuje umístění agregátu v exteriéru.













FILTRAČNÍ ZAŘÍZENÍ
 

Filtrační zařízení do průmyslových systémů musí splňovat vysoké nároky na filtraci dle specifických  vlastností materiálů. Firma BEAM klade veliký důraz na dodavatele těchto filtrů do svých zařízení. Tyto filtry je možno dodat i v provedení do výbušného prostředí.


Filtrační zařízení na zakázkuNový obrázek

Specifika těchto provozů vyžadují invdividuální přístup a konstrukci filtračních zařízení na zakázku.

Filtry se volí dle:

  • požadavku odběratele


    provedení antistatické, pro výbušné prostředí, čištění automaticky tlakovým vzduchem

  • množství filtrovaného vzduchu


    určuje velikost filtrační plochy

  • druhu odsávaného materiálu


    určuje filtrační materiál

  • množství vysávaného materiálu


    určuje velikost separační nádoby


       


Mokrý odlučovač
 

Nový obrázek

 

Mokrý odlučovač se liší způsobem filtrace a zpracováním nečistot. Veškeré nečistoty jsou při vstupu do odlučovače skrápěny vodou a spláchnuty do kanalizace.




 







CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies