Miroslav Singr
Stražisko 44, tel./fax: 582 376 669, mobil: 604 539 667, 603 345 786, web: www.singr.cz, e-mail: singr.m@quick.cz

Menu

 

Zásuvky


Vysavačová zásuvka, popřípadě štěrbina vypovídají v interiéru o instalaci centrálního vysavače. Proto si je firma BEAM vědoma, že zásuvky musí kromě funkční stránky splňovat také estetickou.

BEAM Electrolux proto nabízí širokou nabídku vysavačových zásuvek od několika světových výrobců.

 

 

ABB


Čtvercové zásuvky COMPACT v mnoha barevných odstínech jsou konstruovány tak, aby v interiéru tvarově i barevně ladily s elektro zásuvkami TIME a ELEMENT od firmy ABB. Pro ty zákazníky, kteří upřednostňují jako materiál dřevo, nabízí firma BEAM ELECTROLUX dřevěné řámečky TIME ARBO. Novinkami v nabídce vysavačových zásuvek od firmy ABB jsou typové řady NEO, SOLO, SOLO CARAT a FUTURE LINEAR.

Katalog vysavačových zásuvek ABB - Element, Time, Time Arbo, Neo

Katalog vysavačových zásuvek ABB - Solo, Solo Carat, Future Linear

 

COLOR


Zákazníci si mohou nově vybírat i z kovových čtvercových zásuvek COLOR. Tyto zásuvky doplňují základní nabídku vysavačových zásuvek COMPACT. Zásuvky COLOR lze dodat v libovolné barvě podle přání zákazníka (výběr až z 5000 barev).

Katalog vysavačových zásuvek Color

 

BTICINO, CELIANE


Od roku 2012 dodává BEAM vysavačové zásuvky od firmy LEGRAND a to v typových řadách CELIANE a BTICINO (ABSOLUTE, LIVING a LIGHT).

Katalog vysavačových zásuvek Bticino

Katalog vysavačových zásuvek Celiane

 

CLASSIC, ELEGANT


Obdelníkové zásuvky CLASSIC v plastovém i kovovém provedení různých odstínů a tvarů tvoří již tradiční design zásuvek BEAM ELECTROLUX. Opravdu širokou nabíkdu vysavačových zásuvek doplňují plastové zásuvky ELEGANT.

Katalog vysavačových zásuvek Elegant

 

PODLAHOVÉ ŠTĚRBINY


S podlahovou štěrbinou VACPAN tzv. "automatickou lopatkou" oceníte výhodu systému - žádný vysavač, žádná hadice - jen nečistoty zametete ke štěrbině a nohou sepnete celý systém. Veškeré nečistoty se vysají do prachové kanystru Vašeho centrálního vysavače.

Katalog podlahových štěrbin Vacpan

 

 

 


Více o vysavačových zásuvkách.

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies