Miroslav Singr
Stražisko 44, tel./fax: 582 376 669, mobil: 604 539 667, 603 345 786, web: www.singr.cz, e-mail: singr.m@quick.cz

Menu

Vysávací jednotky - agregáty



Po zapnutí systému je nasátý vzduch spolu s nečistotami unášen k separátoru, kde je přefiltrován. Zbývající vzduch je agregátem – radiální vývěvou vyfouknut mimo objekt.

Různé nároky a požadavky zákazníků znamenají různá řešení. Proto firma BEAM ELECTROLUX nabízí několik systémů řešení. Stačí jen výpočtem navrhnout agregát o potřebném výkonu.

Centrální vysávací systémy dodávané firmou BEAM ELECTROLUX jsou naprostou špičkou ve svém oboru a to díky technologickým inovacím, které nenajdeme u konkurenčních výrobků.


Hlavní výhody dodávaných vysávacích jednotek:


  • Elektronický kontrolní, signalizační a zobrazovací systém

       
Pomocí displejů, kterými jsou dodávané stroje vybaveny, lze kontrolovat a monitorovat pracovní průběh vysávání.

  • Externí displej

       
Možnost sledování vysávacího procesu v libovolném místě budovy (např. v kanceláři
        technika).

  • Systém kontroly příkonu


  • Soft start
     

      
Měkký start, elektronický kontrolní systém vyvinutý firmou Aertecnica. Startuje motor pozvolně, nedochází proto k nárazovým odběrům elektříny a přináší významné úspory. Tento systém garantuje delší životnost agregátu v porovnání s konkurenty, kteří takovou technologii nepoužívají.




SYSTÉMY S KONSTANTNÍM VÝKONEM

systém s jednou sací jednotkou


 

Systém s jednou sací jednotkou

Nejjednodušší systém z hlediska funkčnosti a variability. Systém se skládá ze separátoru a jedné turbíny o konstantním výkonu, kterou lze dimenzovat až pro zapojených 6ti uživatelů současně.






kompatta

Systém s integrovanou jednotkou


 

U systému s integrovanou jednotkou je turbína v útrobách  separátoru a tvoří tak jeden kompaktní celek. Možnost zapojení až tří uživatelů současně a napájení 230V nebo 400V je největší předností systému, který má malou  náročnost na minimální prostor.







SYSTÉMY S PROMĚNNÝM VÝKONEM

systém s postupným připojováním sacích jednotek


Systém s postupným připojováním sacích jednotek

U systému s postupným připojováním sacích jednotek díky použití ovládacího SEC systému mohou být zapojeny až 3 turbíny. Elektronický SEC systém řídí spouštění a vypínání turbín v závislosti na vyhodnocení počtu zapojených uživatelů, kterých může být až 12.

 






Systém s plynulou regulací výkonusystém s plynulou regulací výkonu

Turbíny systému s plynulou regulací výkonu představují naprostou špičku na trhu technologie. Řídící elektronika plynule reguluje otáčky turbíny dle vyhodnocení informací o podtlaku. Výkon turbíny tak přesně kopíruje požadovaný výkon dle zapojení 1 až 14 uživatelů.


 




MOKRÉ ODLUČOVAČE

průmyslový drainvac


 

Drainvac

 

Systém DRAINVAC se od ostatních systémů liší způsobem filtrace a zpracováním nečistot. Veškeré nečistoty jsou při vstupu do odlučovače skrápěny vodou a spláchnuty do kanalizace.


CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies