Miroslav Singr
Stražisko 44, tel./fax: 582 376 669, mobil: 604 539 667, 603 345 786, web: www.singr.cz, e-mail: singr.m@quick.cz

Menu

Vysávací jednotky - separátory



Po zapnutí systému je nasátý vzduch spolu s nečistotami unášen k separátoru, kde je přefiltrován. Zbývající vzduch je agregátem – radiální vývěvou vyfouknut mimo objekt.

K dispozici je celá řada separátorů odstupňovaných dle velikosti zásobníku, plochy filtru a dalším vybavením jako je kompresor pro čištění filtru nebo elektronický informační displej.


 

Hlavní výhody námi dodávaných separátorů:


  • Velká plocha filtru

    Velká plocha filtru odpovídající fyzikálním zákonům proudění vzduchu. Oproti konkurenci nabízíme filtry s plochou filtru až 7,3m2.
     

  • Kontrolní displej

    Elektronický displej prachového separátoru umožňuje sledování nasycení prachového filtru, stav zaplnění prachového kanystru, pracovní hodnotu podtlaku vysávací jednotky a tlak uvnitř expanzní nádoby. Skvělý pomocník pro kontrolu Vašeho systému. Jednoduché ovládání a množství informací o stavu Vašeho prachového separátoru.

  • Systém automatického čištění

    Slouží pro automatické čištění prachového filtru v libovolném čase. Stačí jednoduché naprogramování počtu a délky samočistících cyklů a ty se automaticky vykonají. Odpadá komplikované čištění filtru. Systém automatického čištění tuto činnost vykoná za Vás.




separátory classic

Separátory CLASSIC

Separátory řady CLASSIC jsou dodávány bez nebo s automatickým čištěním. Separátory vybavené touto technologií udržují plochu filtru bez prachových částic profukováním tlakovým vzduchem v předem naprogramovaných cyklech.


 




separátory classic

Separátory PERFETTO

Některé separátory z řady PERFETTO rozšiřují základní řadu separátorů o možnost elektronického kontrolního systému. Optický výstup je na externí displej umístěný v jakékoliv vzdálené místnosti (kancelář, kontrolní sekce apod.) Uživatel má stále pod kontrolou provozní hodnoty systému.


 


 
CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies